29. januar 2009

Hurra for Vigge...!!

Så blev Victoria 6 år. Hun har simpelthen bare været så spændt og har glædet sig helt vildt. Vi har haft spurgt hende, hvad hun ønsker sig, men da det lige har været jul, siger hun, at hun har fået ALT hvad hun ønskede sig til jul....

Vi blev enige om at en ny cykel var tiltrængt. Hun blev vækket på sengen med morgensang og en 'snydegave' med nøglerne til låsen i.....

Hun så noget forbavset ud. NØGLER?? Det har jeg da ikke ønsket mig, kunne man se at hun tænkte. Jeg kunne se at hun tænkte og tænkte. Så opdagede hun at gavebåndet på gaven var meget langt og at det gik helt ud af værelset.... Hm..... hvad er nu det?

Vi fortalte hende at hun kunne prøve at følge efter båndet... det førte ud i bryggerset, hvor den anden ende var bundet rundt om cyklen. Hun blev så glad at hun begyndte at græde. Det var bare det hele værd!!

Hun kunne slet ikke vente med at komme ud og prøve sin nye cykel. Som en ABSOLUT undtagelse fik hun lov til at cykle lidt indenfor indtil hun fik sit tøj på og kunne komme ud på gårdspladsen.

Og så kunne det kun gå for langsomt med at klokken blev 9:15 og alle ungerne fra børnehaven skulle komme på besøg. Aftenen forinden havde Vigge selv dækket bord i fællesrummet med Tornerose tallerkner og krus og servietter.

Her er alle ungerne fra børnehaven bænket omkring bordene. De voksne står parat til at hjælpe med at skære lagkager og skænke kakao. Victoria er ved at åbne en gave fra børnehaven, som var en toilettaske de voksne selv har syet. Den blev hun rigtig glad for.

En af lagkagerne....

Og så skal der råbes 5 små og 1 stort hurra for Victoria. Her er vi nået til hurra nr. 6.... hun gik vildt op i det!
Om aftenen kom mormor og morfar, Peter og Pernelle og fejrede hende. Hun havde bestemt at vi skulle ha' mexikansk mad og lagkage.

Hun fik så mange gaver, både Bratz ting og denne fine cheerleader dragt fra High School Musical fik hun af Peter og Pernelle. Gæt hvad hun skal være til fastelavn??
Og så fik hun lige klemt endnu et stykke lagkage ned. Tja, en super fødselsdag lakker mod enden!

På søndag kommer hele den pukkelryggede til fødselsdag. Så må vi på den igen igen.

Man kan i hvert fald ikke sige, at ungerne bliver forsømt eller overset, hva'?

5 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Tillykke med det søde fødselsdagsbarn! Man bli´r jo selv helt rørt, når ungerne bli´r så glade for gaven! Billederne viser så tydeligt, at hun sikkert har haft den bedste fødselsdag...og skøn er hun i den seje cheerleader-dragt...:-)

Margit sagde ...

Tillykke med hende. Hvor ser hun bare GLAD ud. Dejligt at ha' den alder ;o)
Og dejligt at I kunne overraske hende...
Rigtig fine billeder...
Knus

Sofie Thomsen sagde ...

Tillykke til/med Vigge!
Skøn fødselsdag... ud fra billederne at dømme.
Tillykke-hilsner herfra
Sofie

Engel sagde ...

Søde Pia. Tillykke med din skønne tøs.. hvor ser hun bare sød ud på sin nye cykel.. og sikke en god ide til at lede vejen til den hemmelige gave :o)

jeg ville være super træt efter sådan en omgang børnefødselsdag...Men det er en uforglemmelig oplevelse - og hvad gør man ikke for de (møg)unger :o)

Kæmpe Knus
Engel

Charlie sagde ...

Til lykke med det søde fødselsdagsbarn - 6 år- hold da op - tiden går bare - så skal hun vel også starte skole ligesom vores barnebarn - store unger. Dejligt når de er i den alder hvor man kan overraske dem helt vildt og sikken en fin cykel.