24. juni 2009

Lilla farver


Dette layout er lavet af en My Mind's Eye pakke, Penny Lane - Feeling Groovy - Pure Joy Kit til kr. 49,00 og jeg har kun brugt ca. halvdelen, så der bliver snildt til 1 eller 2 layouts mere. Overskriften har jeg standset ud og jeg har skrevet en historie med Gelly Roll, sort pen.Mit andet layout i denne uge har jeg lavet af papir fra serien What a Hoot fra 3 Bugs in a Rug. Det lilla papir er bagsiden af Bright Stripe og den væltede Tuborg er klippet ud fra papiret Whoo. Det grønne papir med blomsterne er bagsiden af Whoo papiret. Bogstaverne er udstandset med QuicKutz, den lille tag er fra die cut sheet'et der hører til serien. Chipboard blomsterne har jeg mistet med Lavender Fields mist. Ydermere er der pyntet med lidt bånd og bling.

God sommer!
Pia

4 kommentarer:

Engel sagde ...

Sikke nogle skønne sider - begge to... Fod på livet er bare så sød, jeg kan godt regne ud, hvem de skønne tæer tilhører, men hvem er den enfodede ude fra venstre? :o)

Og Vigge er en blomst i sig selv, men hun bliver endnu sødere med den skønne buket i hånden... er helt vild med den væltede Tuborg... sød detalje med den lille prikkede sløjfe ... :o)

Dejligt endeligt at se noget fra din hånd igen.. Jeg håber at I alle har det super godt!

Kæmpe Knus
Engel

p.s. Tak for gaven :o)

Margit sagde ...

To søde LO-er. Dejlige forårsfarver. Victoria er utrolig sød (også) med den buket. Og tøsefødderne er for herlige... kan næsten høre dem fnise og pjatte. Dejligt de alle 3 har meget glæde af hinanden.
Knus

Mette Ellingsgaard sagde ...

Det er bare så flotte LO. Jeg kan godt lide at det er så enkelt. Det må liftes.

troll13 sagde ...

Hvor er det bare nogel flotte LO'er du har lavet. Lækre opsætninger og farver.
Jeg er vild med det billede med alle fødderne, det er ret sjovt ;o) Og rigtig sødt billede af Victoria, så glad og naturlig.